Keresztény platform

2016. december. 13.

A Pázmaneum Társulás 2017-ben Esterházy-emlékévet hirdet a mártírgróf halálának 60.

2016. október. 3.

A Magyar Közösség Pártja és az MKP Keresztény Platformja a Márton Áron emlékév kapcsán zarándoklatot szervezet Gyulafehérvárra Márton Áron püspök halálának évfordulóján, ahol a székesegyházban, a búcsúünnepi szentmise keretében megáldották az erdé

2016. július. 27.

A Magyar Közösség Pártjának Keresztény Platformja mély megdöbbenéssel veszi tudomásul, hogy egyre több ártatlan áldozata van a kegyetlen terrorista támadásoknak az Iszlám Állam részéről.

2015. december. 24.
Az MKP Keresztény Platformja idén is felhívással fordult a járási titkárok felé, hogy küldjék el a karácsonyi szentmisék és istentiszteletek rendjét. Az alábbiakban a beérkezett időpontokat tesszük közzé.
2015. december. 4.

A Magyar Közösség Pártjának Keresztény Platformja is fájó búcsút vett Mons. Koller Gyula pápai prelátustól a pozsonypüspöki Szent Miklós templomban.

2014. február. 11.

A Magyar Közösség Pártjának Keresztény Platformja sajnálatosnak és zavar

2014. május. 13.

Az Európai parlamenti választások kapcsán a keresztény és keresztyén ember is

2013. január. 19.

Budapesten január 17-én munkaértekezleten jártak Berényi József, a Magyar Közösség Pártja elnökének vezetésével az MKP Keresztény platform megválasztott kerületi képviselői Szászfalvi László miniszteri biztosnál az Emberi Erőforrások Minisztériumá

2013. március. 21.

A Magyar Közösség Pártja Keresztény Platformjának vezetősége Szent József ünnepén, március 19-én, Dunaszerdahelyen ülésezett, és szervezési, illetve a platform további programjait érintő feladatokban egyezett meg.