Október 17. Vágfüzes, Martos 

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola MIklós – a Komáromi járásban október 17-én kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Vágfüzes, Martos.

Vágfüzes: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Šudák Ildikó elnök köszöntötte.

Martos: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Keszeg Gábor alelnök köszöntötte. A kultúrműsorban fellépett Gyurász Ildikó. A rendezvényen jelen volt a település polgármestere, Keszeg István (MKP) is.

Október 18. Pat, Izsa

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelöltjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a Komáromi járásban október 18-án kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Pat, Izsa. A rendezvényeken részt vett Farkas Iván megyei elnökjelölt is.

Pat: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Szabó Olga elnök, a község polgármestere köszöntötte.

Izsa: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Domin István elnök, a község polgármestere köszöntötte. A kultúrműsorban fellépett Gyurász Ildikó.

A lakossági fórumokon a megyei elnökjelölt, valamint a képviselőjelöltek felvázolták a megyei önkormányzat tevékenységét, bemutatták választási programjukat, majd választ adtak a feltett kérdésekre.