Október 19.Virt, Dunamocs

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a Komáromi járásban október 19-én kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Virt, Dunamocs.

Virt: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Kovács János elnök, a község polgármestere köszöntötte.

Dunamocs: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Orosz Jenő alelnök, a község alpolgármestere köszöntötte. A kultúrműsorban fellépetek a helyi alapiskola diákjai. A rendezvényen jelen volt Banai Tóth Pál polgármester is (független).

Október 20. Nagykeszi, Kolozsnéma, Komáromfüss

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a Komáromi járásban október 20-án kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Nagykeszi, Kolozsnéma, Komáromfüss.

Kolozsnéma: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Szalay Rozália elnök, a község polgármestere köszöntötte.

Komáromfüss: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Pintér Gábor elnök köszöntötte.

A lakossági fórumokon a megyei képviselőjelöltek felvázolták a megyei önkormányzat tevékenységét, bemutatták választási programjukat, majd választ adtak a feltett kérdésekre.