Október 25. Szentpéter

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a Komáromi járásban október 25-én kampánykörútjuk során Szentpéterre látogattak.

A képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Gyarmati Tihamér elnök köszöntötte. A kultúrműsorban a Szent Mihály Szekere Vándorszínház előadásában az 1956 nemzetünk „legtisztább áldozása” c. előadás került bemutatásra.

Október 26. Ifjúságfalva, Gúta

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós október 26-án kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Ifjúságfalva, Gúta.

Farkas Iván megyei elnökjelölt a gútai rendezvényen vett részt.

Ifjúságfalva: a megyei képviselőjelölteket a község polgármester asszonya Gönczöl Gabriella (független) üdvözölte.

Gúta: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Viola Miklós elnök köszöntötte. A kultúrműsor fellépője a Gútai Rockszínpad volt

A lakossági fórumon a képviselőjelöltek felvázolták a megyei önkormányzat tevékenységét, bemutatták választási programjukat, majd választ adtak a feltett kérdésekre.