2014. november 3-tól újraindult az autóbuszjárat Dunaszerdahely és Győr között Nagyszombat Megye Önkormányzatának segítségével.

Többhónapos szünet után a hét három napján: hétfőn, szerdán és pénteken ismét busz közlekedik Nagymegyeren keresztül Győrbe.

Az SzAKV (SAD) dunaszerdahelyi autóbusz-állomásáról iskolaszüneti napokat kivéve hétfőként 6.00-kor indul a busz és 7.15-kor érkezik meg Győrbe. Szerdánként egész évben jár az autóbusz, kivételt a munkaszüneti napok jelentenek. A járat szerdán és pénteken Dunaszerdahelyről 7.30-kor, Győrből vissza 14.30-kor indul. Győrben a járat több helyen megáll, amelyekről az autóbusz-társaság honlapján tájékozódhatnak (http://www.sadds.sk/files/201801.pdf). Dunaszerdahelyen az utasok a Fő utcán lévő megállón kívül a Keleti lakótelepen a Malom utca mellett is felszállhatnak. Az út ára 3,40 euró. Gyerekek 4 éves korig ingyen utazhatnak. Belföldi utasforgalomra nem vehető igénybe.

Az autóbuszjárat újraindulásának napján több diák is igénybe vette a szolgáltatást. Szintén az autóbusszal utazott Győrbe Berényi József, Nagyszombat megye alelnöke, aki pozitívan értékelte az utazást. A járat további sorsa az utasok számának tényleges alakulásától függ. A Győrben tanuló csallóközi ifjúság, illetve az egyéb céllal utazó közönség így november 3-ától ismét elérheti tömegközlekedéssel a magyarországi várost.

Az utasoknak kényelmes utazást, a járatot üzemeltető dunaszerdahelyi üzemrészlegnek további sikereket kívánunk!