Ung-vidék

2016. december. 21.

Az Ung-vidéki Kaposkelecsény falurészei idén is megmérkőztek egymással. A Mocsár, Nyarád és Kelecsény egyesüléséből a XX. század derekán létrejött településen hagyománnyá vált, hogy az egyes falurészek a futballpályán csapnak össze.

2016. december. 14.

Adventi családi est volt az Ung-vidéki Kaposkelecsényben. Az MKP és a Csemadok helyi szervezete közös rendezvénye december 9-én szólt kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

2016. október. 6.

A Nagykapos és Bánóc közötti vasúti személyforgalom újraindításában bíznak az Ung-vidéken.

2016. szeptember. 3.

Számos sikeres rendezvény valósult meg MKP-s közreműködéssel az Ung-vidéken a nyári hónapokban.

2016. június. 30.

Rendkívül fontosak a személyes találkozók.

2016. május. 18.

Noha május végéig szól a határidő az MKP járási konferenciáinak megtartására, a Nagymihályi járásban már május 9-én lezajlott az Ung-vidéki helyi szervezetek küldötteinek gyűlése.

2015. október. 8.

Az aradi vértanúk kivégzésének 166. évfordulóján a szabadságharc hőseit gyóntató Sujánszky Euszták imregi sírjánál emlékeztek meg a Magyar Közösség Pártja és a Via Nova ICS Ung-vidéki képviselői.

2015. szeptember. 3.

Augusztus utolsó hétvégéjén a közösségi rendezvényeké volt a főszerep az Ung-vidéken. Nagykaposon főzőversennyel egybekötött kétnapos zenés, szórakoztató fesztivált tartottak, Mátyócvajkócon augusztus 29-én falunap zajlott.

2015. augusztus. 18.

Szórakoztató családi napokat tartottak Dobóruszkán I. Dobófeszt néven augusztus 15-16-án.

2015. augusztus. 14.

A Nagyszelmenci Finire Csemadok Alapszervezet idén is megrendezte a Színház a határon című kulturális eseményt. Az idei fesztivál meghatározó programpontja az Európa utolsó vasfüggönyének végnapjai című képkiállítás bemutatója volt.