Beszéljük meg

2015. december. 3.

November 30-án „Beszéljük meg!” rendezvényre került sor Hetényben a helyi községi hivatal kultúrtermében. A rendezvény résztvevőit Szalai Miklós, az MKP Hetényi Helyi Szervezetének elnöke köszöntötte.

2015. szeptember. 24.

A Magyar Közösség Pártja Komáromi Helyi Szervezete szeptember 22-én „Beszéljük meg” fórumot szervezett Komáromban a Selye János Egyetem aulájában.

2015. július. 12.

A Martosi Szabadegyetem zárófóruma közösségünk legégetőbb és legaktuálisabb problémakörének feltárásával zajlott.

2015. június. 30.

A Magyar Közösség Pártja Dunamocsi Helyi Szervezete június 29-én „Beszéljük meg” fórumot szervezett a helyi kultúrházban. A jelenlévőket Vörös Szabolcs, az MKP helyi szervezete elnöke köszöntötte.

2015. június. 26.

A Rimaszombati járásban a következő Beszéljük meg! lakossági fórumot a Magyar Közösség Pártja helyi szervezete június 24-én Nemesradnóton tartotta. A vendég Bárdos Gyula, az MKP Országos Elnökségének tagja volt.

2015. június. 20.

A Magyar Közösség Pártja június 19-én az Érsekújvári járásban Szímőn a Jedlik Házban is megrendezte a Beszéljük meg! elnevezésű rendezvényét.

2015. június. 20.

A Magyar Közösség Pártja Ógyallai Helyi Szervezete június 19-én „Beszéljük meg” fórumot szervezett a helyi Konkoly-Thege Miklós Városi Művelődési Központ kistermében.

2015. április. 25.

Közösségünk megmaradásának, gyarapodásának és fejlődésének lehetőségeiről tartott beszélgetős estet a Magyar Közösség Pártja Nyárasdon. A fórumra a helyi kultúrház sakk-termében került sor, 2015. április 24-én, pénteken.

2015. június. 16.

Javában zajlanak „Beszéljük meg!” vitafórumaink, melyek keretében a Magyar Közösség Pártja bemutatja „A szlovákiai magyar közösség megmaradásnak és gyarapodásának, valamint Dél-Szlovákia gazdasági felzárkóztatásának intézményi feltételei” címet vi

2015. június. 16.

Berényi Józseffel, az MKP országos elnökével beszélgettünk