kormányválság

2018. augusztus. 14.

Megint igazolódik a közhely (vagy a népi bölcsesség?): lámpa alatt van a legsötétebb… Sötétebb már csak egy koalíciós kormányban lehet.

2018. augusztus. 10.

Trinh Xuan Than vietnami vállalkozó elrablásának ügyét – amelyben a médiában közzétett információk szerint a szlovák rendőrség is részt vett – Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának elnöke így véleményezte:

2018. április. 25.

A Magyar Közösség Pártja nyugtalanságát fejezi ki Denisa Saková belügyminiszterré való kinevezése miatt.

2018. március. 23.

Az aktuális politika helyzetről tájékoztatta ma Pozsonyban a sajtó képviselőit Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártja elnöke, illetve Őry Péter, a párt országos tanácsának elnöke,.

2018. március. 18.

Nem is olyan régen, 2006-ban történt, hogy a Fletó becenévre hallgató magyar miniszterelnök Őszödön, zártkörű rendezvényen párttársainak beszámolt arról, hogyan is gondolja mívelni a politikai kommunikációt miniszterelnökké

2018. március. 15.

A Magyar Közösség Pártja mély megdöbbenéssel szemléli a kormánykoalíció pártjainak újabb pálfordulását.

2018. március. 13.

„Szlovákia polgárai számolnak az Európai Unió szolidaritásával” – jelentette ki március 12-ei strasbourgi felszólalásában Csáky Pál, az MKP EP-képviselője.

2018. március. 2.

Döbbenetes, milyen visszásságok és összefonódások merülnek fel a múlt heti újságíró-gyilkosság kapcsán. Ezért a Magyar Közösség Pártja felszólítja a szlovák kormányt: mondjon le!

2018. március. 14.

A Magyar Közösség Pártja a szlovákiai politikai ellenzék teljes értékű része, ezért üdvözli ezen erők alakuló együttműködését az esetleges előrehozott parlamenti választásra vonatkozóan.

2018. március. 13.

Meghallgatatott az emberek szava, megbukott a maffiakormány, új választásokra kerül sor.