Tusványos 2017

2017. július. 20.

Tusványoson, a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója (FUEN) által indított aláírásgyűjtés, az ún.

2017. július. 21.

Tusványoson hagyomány a pénteki nemzetpolitikai fórum. Így volt ez most is, a Felvidékről Menyhárt József MKP-elnök vett részt a 12 politikus részvételével tartott „Kárpát-medence, a biztos pont” című rendezvényen.

2017. július. 20.

Csóti György, a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézet elnöke csütörtökön, július 20-án Tusványoson a civil szervezetek fontosságáról tartott fórumot a kolozsvári Kis Júliával, valamint felvidéki meghívott vendégeivel, Őry Péterrel és Or

2017. július. 19.

A Kárpát-medence magyar polgármestereinek a városgazda szerepén túl a közösségépítésben is szerepet kell vállalniuk - fogalmazódott meg szerdán Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) önkormányzati tárgyú pó

2017. július. 19.

Kedden kezdődött a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, az ún. Tusványos, melyen szombaton – immár hagyományosan – felszólal Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is.