Taggyűlés Szentpéteren

Március 24-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Szentpéteri Helyi Szervezete a helyi kultúrház kistermében. A taggyűlést Gyarmati Tihamér elnök – járási elnökségi tag, megyei képviselő nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Pintér Márta pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról úgyszintén Gyarmati Tihamér önkormányzati képviselő tartott tájékoztatót. A járási elnökség munkáját Bukovszky János ismertette. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre. A vitában az időszerű helyi és politikai történésekről, valamint az idei évi megyei választások előkészületeiről folyt a szó. A találkozó a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget. A taggyűlésen részt vett Dolník Tibor járási elnökségi tag.

Taggyűlés Virten

Március 31-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Virti Helyi Szervezete a helyi községi hivatal tanácstermében. A taggyűlést Kovács János elnök nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Kovács Darina pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról úgyszintén Kovács János polgármester tartott tájékoztatót. A vitában az időszerű helyi és politikai történésekről, valamint az idei évi megyei választások előkészületeiről volt szó. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget.

Taggyűlés Dunaradványban

Március 31-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Dunaradványi Helyi Szervezete a helyi kultúrház kistermében. A taggyűlést Vörös Attila nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Az elnök beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Kružliak Éva pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról úgyszintén Vörös Attila tartott tájékoztatót - önkormányzati képviselőként. A vitában az időszerű helyi és politikai történésekről, valamint az idei évi megyei választások előkészületeiről esett szó.

Taggyűlés Komáromfüssön

Március 31-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Komáromfüssi Helyi Szervezete. A taggyűlést Bölcs József elnök nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Elnöki beszámolójában összefoglalta az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét, egyúttal bejelentette lemondását. A helyi szervezet Pintér István választotta új elnöknek. A pénztári beszámolót Esztergályos Adrianna pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról úgyszintén Esztergályos Lajos önkormányzati képviselő tartott tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre. A vitában az időszerű helyi és politikai történések, valamint az idei évi megyei választások előkészületei rezonáltak. A határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetés következett. A taggyűlésen részt vett Szalay Rozália járási elnökségi tag.

Taggyűlés Bajcson

Március 31-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Bajcsi Helyi Szervezete a helyi sportlétesítmény kistermében. A taggyűlést Kováč Zoltán elnök nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Elnöki beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét, végül bejelentette lemondását az elnöki tisztségről. A helyi szervezet elnöke Mihalík Erzsébet lett, aki eddig az alelnöki tisztséget töltötte be. Kiszucsan Adrianna személyében a helyi szervezet megválasztotta az alelnököt is. A pénztári beszámolót Remes István pénztáros terjesztette elő. A vitában leginkább az időszerű helyi és politikai történésekről, valamint az idei évi megyei választások előkészületeiről esett szó. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget.