A Komáromi járás további öt településen tartottak taggyűléseket a Magyar Közösség Pártjának helyi szervezetei. Értékelték az elmúlt év történéseit, és áttekintették a 2017-es év feladatait. A vitában az időszerű politikai és helyi történésekről, valamint az idei évi megyei választások előkészületeiről volt szó.

Bogya (március 28.)

A helyi kultúrház kistermében Antal Zsuzsa elnök nyitotta meg és köszöntötte a tagságot. Beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Ravasz Ödön pénztáros terjesztette elő.

Kolozsnéma (március 28.)

A helyi községi hivatal tanácstermében Szalay Rozália elnök, járási elnökségi tag üdvözölte a helyi szervezet tagjait. A pénztári beszámolót Nagy Laura pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról Szalay Rozália polgármester asszony és Beke Pál alpolgármester tartottak tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre.

Dunamocs (március 29.)

A helyi Csemadok termében a taggyűlést Jókai Andrea elnök nyitotta meg. A helyi önkormányzat munkájáról Orosz Jenő alpolgármester tartott tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre. A taggyűlésen ott volt Becse Norbert járási elnök, megyei képviselő is.

Megyercs  (március 29.)

Ahelyi községi hivatal tanácstermében Zsemlye Károly elnök köszöntötte a megjelent tagságot. A pénztári beszámolót Farkas Adél pénztáros terjesztette elő. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget. A taggyűlésen részt Horváth Árpád járási elnökségi tag, megyei képviselő, valamint a település polgármestere Molnár Zoltán (független) is.

Dunamocs  (március 29.)

A helyi Csemadok termében Jókai Andrea elnök nyitotta meg a taggyűlést. A helyi önkormányzat munkájáról Orosz Jenő alpolgármester tartott tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre. A taggyűlés résztvevője volt Becse Norbert járási elnök, megyei képviselő is.