Első felvidéki újévi gálakoncert, Dunaszerdahely

Esemény időpontja
Helyszín

A Magyar Közösség Pártja hagyományteremtő szándékkal szervezi meg  az Első Felvidéki Újévi Gálakoncertet, amelyre 2016. január 2-án kerül sor a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban 18:00 órai kezdettel.  Ünnepi köszöntőt mond Berényi József, az MKP elnöke. Műsorvezető: Erdélyi Klaudia.

Az est első része egy operettgála, amelyben a legvidámabb operettmelódiák csendülnek fel: Hétre ma várom a Nemzetinél, Éjjel az omnimusz tetején... A zenés–táncos összeállátás szólóénekesei: Szász Kati, Keszler Éva, Domoszlai Sándor, Egri József. Kísér a Kálmán Imre Kamaraegyüttes.

A műsor második részében a Dolly Roll zenekar és táncosai csapnak egy fergeteges, vidám bulit. 29 év, 27 lemez, több mint 5 000 000 eladott hanghordozó, 12 arany-, 3 platina-, 1 gyémántlemez, számtalan felejthetetlen koncert. Ez a Dolly Roll.

A támogatói jegy ára 3,- euró.

A bevételt jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők.

A támogatói jegy megvásárolható a VMK pénztárában, illetve az MKP dunaszerdahelyi járási irodájában Bugár Ilonánál.

Információ:

Az MKP dunaszerdahelyi járási irodája, Bugár Ilona, Szent István tér 6., Dunaszerdahely, tel.: +421 904 556864, dunaszerdahely@mkp.sk

 

Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ, Bartók Béla sétány 788/1, tel:         +421 31 590 08 13, e-mail: organizing@vmkds.sk