Martos

2019. július. 3.

Fórum a nemzetpolitikáról - elindult a VII. MartFeszt

2017. július. 4.

Július 1-én Martoson tartottak falunapot a Zsittnyan István Kultúrház melletti parkban, melynek keretén belül második alkalommal került megrendezésre a Martosi Népzenei és Néptánc Fesztivál a Csemadok Alapszervezet szervezésében.  A falunapon a ré

2017. június. 13.

Június 10-én ötödik alkalommal került megrendezésre a főzőverseny Martoson. A főzőverseny kísérő rendezvénye volt a parasztolimpia.

2017. június. 13.

Június 4-én Martoson a Zsittnyan István Kultúrház melletti parkban Családi Gyermeknapra került sor. A gyerekeket is szüleiket különféle ügyességi játékok, vetélkedők, valamint gyermek táncház várta a Hárompatak zenekarral.

2017. március. 10.

Március 9-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Martosi Helyi Szervezete a helyi Zsittnyan István Kultúrház kistermében. A taggyűlést Erdélyi Zoltán elnök nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot.

2016. június. 27.

"Színezzük újra Felvidéket!
Július 6-tól 10-ig az év legjobb 5 napja Martoson, a Feszty-parkban.
120 óra tömény szórakozás, koncertek, bulik, előadások, játékok és még sok érdekesség." - hirdetik a fesztivál szervezői.

2016. február. 16.

A Magyar Közösség Pártja február 15-én kampányrendezvényt tartott Martoson a helyi Zsittnyan Ferenc Kultúrház nagytermében, ahol a résztvevőket Erdélyi Zoltán, az MKP helyi szervezetének elnöke köszöntötte.

2016. február. 15.

Bemutatkoznak az MKP képviselőjelöltjei

Fellépnek: Ghymesi Igricek és Nagy Boglárka

2015. augusztus. 3.

Augusztus 1-én került megrendezésre Martoson a falunap, mely kora délután Keszeg István polgármester (MKP) megnyitójával kezdődött az úszószínpadon.

2015. június. 14.

Június 13-án került megrendezésre a harmadik martosi pörköltfőző verseny a helyi labdarúgópályán. Idén a csapatok szarvaspörkölt főzésében mérték össze az ízvilágban jártas tudásukat.