Muzsla

2019. szeptember. 3.

Az együttlét öröme tapintható volt az augusztus utolsó napján rendezett muzslai szüreti mulatságon. A kisbíró vezette díszes menet körbejárta a falut, hívogatva a lakókat, akik cserébe friss pogácsával kínálták őket.

2016. október. 19.

A muzslai alapiskola fennállásának századik évfordulóját ünnepli idén. 1916-ban egy impozáns iskolát építettek a falu központjában, s azóta ez az otthona a helyi és a környékbeli diákoknak.

2016. szeptember. 22.

Javában tart a szüret az ország szőlőtermő vidékein, s a legtöbb településen vigassággal ünneplik a szőlő betakarítását. Muzslán hamisítatlan szüreti hangulat fogadta a lakosokat és a vendégeket szeptember 17-én.

2016. február. 20.

A Magyar Közösség Pártja muzslai választási rendezvényét február 18-án tartották. A résztvevők a kultúrház folyosóján megcsodálhatták Szarka Zsuzsa ruhatervező egyedi ruhakölteményeit.

2016. február. 13.

Nagy tisztelettel meghívjuk a muzslaiakat és a környékbelieket az MKP választási rendezvényére a Muzslai Kultúrházba.

2015. szeptember. 17.

Szombaton Muzsla Község Önkormányzata, a Csemadok helyi szervezetével karöltve, megrendezte a már hagyományossá vált szüreti felvonulást és vigadalmat.

2015. június. 19.

A Magyar Közösség Pártja június 18-án az Érsekújvári járásban Muzslán a Fehér Ló vendéglőben is megrendezte a Beszéljük meg! elnevezésű rendezvényét. Az egybegyűlteket Mészáros Béla, az MKP helyi szervezetének elnöke köszöntötte.

2015. március. 8.

Március 8-án tartotta évzáró, küldöttállító, valamint jelölő taggyűlését az MKP Muzslai Helyi Szervezete, melyet Mészáros Béla, a szervezet elnöke nyitott meg, majd köszöntötte a jelenlévő hölgyeket a nőnap alkalmából.