Udvard

2017. május. 10.

Zenével, tánccal, vidám dalolással köszöntötték a májust Udvardon. A község szervezésében idén is nagyszabású kultúrműsorral, focitornával, halászléfőző versennyel várták az érdeklődőket a község szabadtéri színpadához május elseje előestéjén.

2016. október. 11.

Az Érsekújvári járás több településén megemlékezést tartottak az aradi vértanúk emléknapján.  Párkányban a Csemadok szervezésében tartottak megemlékezést október 6-án.

2016. február. 3.

A Magyar Közösség Pártja tisztelettel meghívja 2016. február 25-i koncertjére az udvardi kultúrházba 17:00 órára.
Fellép Mága Zoltán hegedűművész és a Budapesti Primarius Kamarazenekar.

2015. szeptember. 21.

A második világháború hősi halottaira és civil áldozataira emlékeztek Udvardon, a Hősök Emlékművénél szeptember 11-én. Az emlékező közösséget Salgó Tibor, a Csemadok Udvardi Alapszervezetének elnöke köszöntötte.

2015. augusztus. 22.

Államalapító királyunkra, Szent Istvánra emlékezett az udvardi magyar közösség augusztus 20-án. A vendégeket az MKP helyi szervezetének elnöke, Farkas Tibor köszöntötte.

2015. május. 30.

A Magyar Közösség Pártja az Érsekújvári járásban Udvardon is megrendezte a Beszéljük meg! elnevezésű rendezvényét május 29-én. Az egybegyűlteket Farkas Tibor, az MKP helyi szervezetének elnöke, egyben járási elnökségi tag köszöntötte.