Régiófejlesztés

2017. május. 5.

Valakik ismételten borzolni kívánják a párkányiak és a környékbeliek kedélyét.

2015. december. 15.

A Nyitrai Kerületi Önkormányzat hétfőn tartotta 19. képviselő-testületi ülését. Az önkormányzat végre döntött: vállalja a Helemba és Ipolydamásd közötti Ipoly-híd felépítését.

2015. október. 14.

Felpezsdült a politikai vita a pozsonyi körgyűrű, más néven a D4-es autópálya ügyében. Mi is joggal kérdezzük, valóban szükség van-e a méregdrága autópályára, amikor szakmai érvek nem támasztják alá szükségszerűségét.

2015. július. 21.

A Nyitra Megyei Önkormányzat Képviselőtestülete megtartotta 16. tervezett tanácskozását. A képviselőtestület elfogadta határozati javaslatomat, amely arra kötelezi a megye elnökét vagy a megyei hivatal igazgatóját, hogy a következő, 2015.

2014. szeptember. 18.

Érsek Árpád alultájékozott, emiatt az Ipoly-hidak ügyében v

2014. szeptember. 22.

Az Európai Bizottság újdonsült elnöke, Jean-Claude Juncker a bizottság új közlekedési biztosának Maroš Ševčovičot javasolta.

2014. szeptember. 25.

A Magyar Közösség Pártja már többször rámutatott, hogy az egyes községek településfejlesztési támogatását „politikamentes” célként kell megfogalmazni.

2015. március. 26.

Az Alsó-Garam Menti Fejlesztési Partnerséget tegnapig a térség 24 települése alkotta.

2014. december. 1.

A Magyar Közösség Pártja elődpártjainak tervezeteiből kiindulva, a civil szervezetek és polgári aktivisták hasonló kezdeményezéseit figyelembe véve, továbbá merítve a Nyugat-Európában működő modellekből, támaszkodva a Baross Gábor Tervre, ezúton k