Menyhárt József egy bejegyzést tett közzé.

...de ki húzta meg a ravaszt?

Merjük remélni, hogy megtudjuk az igazat! A sok szőnyeg alá söpört botrány után az óriási társadalmi nyomásnak és a nemzetközi nyomozócsapatnak köszönhetően fél év után végre előrelépés történt a Kuciak-gyilkosság ügyében. Reméljük, a valódi elkövetőket fogták el, ám ami ennél fontosabb, a megrendelőket kell elkapni. A pisztoly megvan, de ki húzta meg a ravaszt?

Ezzel viszont nem ér véget a történet. A kivégzés sokkolta a társadalmat, ám a felháborodás elsősorban a közállapotoknak szólt. A mérhetetlen korrupciónak, a maffia és a kormányhivatal egybenövésének, a rendőrség és az ügyészség bénultságának. Ezeken is változtatni kell – tudjuk, ehhez politikai váltásra van szükség. Új kormányra, új parlamentre, új emberekre, akik nem kötődnek a régi, dohos világhoz.

A jövő év választásai is erről fognak szólni. Milyen államfőt akarunk? A régi világ emberét, vagy új, friss és aktív elnököt, akit nem terhelnek és kötnek a régi egyezségek és ügyek? Ezekre a kérdésekre is válaszolnunk kell hamarosan. Minden szinten váltásra van szükség!