Menyhárt József egy bejegyzést tett közzé.

Magyar színekben magyarokkal riogatni?

Revizionista magyar politika, a trianoni határok felszámolása – korábban az SNS-es politikusok, olykor a smeresek vagy a HZDS képviselői ijesztgettek ezzel. Tegnap Martin Fedor képviselő is belépett a klubba, pont akkor, amikor a fenti idézett, lejárt szavatosságú nézeteket már a szlovák nacionalista politikusok sem hőbörgik.
Ha Fedor egy futottak még kategóriájú szlovák párt képviselője lenne, csak legyintenénk. Az viszont gyomorforgató, hogy Fedor annak a Hídnak a frakciójában ül, amelyik jelentős számú magyar szavazattal jutott be a parlamentbe.

Martin Fedor a Sieť tagjaként 2016-ban fenntartások nélkül megszavazta a Fico-kormányt, benne Robert Kaliňákkal – elárulva saját választóit. Majd pár hónap múlva a döglött pártból átszállt a Hídba – elárulva saját pártját és szavazóit. A Fico-rablókormány legnagyobb botrányai között is két évig sunyított, végül pár hete fenntartások nélkül megszavazta a Pellegrini-kabinetet. Most pedig a magyar kormány politikájával szemben akarja megvédeni a trianoni határokat és a demokráciát?! Itt már valóban minden mindegy? Egyeseknek szórakoztató sorozatban szembeköpetni magukat?