Elindult a konzultacio.sk-honlap!

Ma lezajlott az MKP első virtuális sajtótájékoztatója, amelyen Őry Péter, az ideiglenes Ügyvivő Elnökség elnöke, az MKP Országos Tanácsának elnöke tájékoztatta az online videókonferenciába bekapcsolódott sajtósokat az MKP új kezdeményezéséről, mégpedig egy internetes Közösségi Konzultációról, amely arra szolgál, hogy a magyar közösség tagjai kinyilváníthassák véleményüket az aktuális politikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatban.

Őry Péter hogy a konzultacio.sk oldal egyfajta kapcsolattartást is biztosít a választások közötti időszakban, amellyel közelebb tudnak kerülni a lakossághoz. A választó így véleményt formálhat a jövőképet leginkább befolyásoló kérdésekben. A kérdőív kitöltésével valós információt közvetít a társadalom az igényeiről, és ezeket így figyelembe lehet venni. A kiértékelés után pedig olyan politikai döntések születhetnek az egész közösség viszonylatában, amely összhangban lesz a lakosság véleményével. Ennek az oldalnak az indításával olyan intézmény jött létre a Felvidéken, amelyre előtte nem volt példa.

„Új kihívások, új megoldások! Önök döntenek! – Ez is lehetne a mottója az új oldalunknak, melyet azzal a céllal indítunk, hogy a Magyar Közösség Pártjában intézményesítsük a polgárokkal folytatott párbeszédet. Nekünk kiemelten fontos, hogy döntéseinket az Önök véleményére alapozzuk, ezért hoztuk létre ezt a kommunikációs formát” – mondta Őry Péter. (felvidek.ma)

Kisvideó a mai sajtótájékoztatóról:

https://www.facebook.com/mkp.smk/videos/1345181645665177/

 

Címkék: Őry Péter ,