Mi a legnagyobb erőforrása egy vállalkozásnak? Hisszük és valljuk: az emberi tényező! Érdekelnek a hatékonyabbnál hatékonyabb problémamegoldó eljárások, a csapatépítés és motiváció mesterfogásai? Képessé akarsz válni arra, hogy céged a napi jelenléted nélkül is kimagasló teljesítményt nyújtson? Amennyiben ezek bármelyike felkeltette az érdeklődésed, úgy június 8- án a dunaszerdahelyi Sportcsarnokban a helyed!

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének szervezése által idén ismételten sor kerül a Felvidéki Junior Expóra. Az eseményt megnyitja:  Potápi Árpád János, nemzetpolitikai államtitkár és Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere. Továbbá mintegy 40 kiállító képviselteti magát, ajánlja fel szolgáltatásait a kis – és középvállalkozók részére.

Mindemellett a találkozón több neves szakember is felszólal majd, akik előadásának irányvonala „A vállalkozó legnagyobb erőforrása: Motiváció & csapatépítés.“

Az előadók sorában található Kelkó Tamás, a nagysikerű szervezetfejlesztő, HR- szakértő, kinek nevéhez szervesen kötődik a már megannyi vállalkozáson segítő tanácsadó cég, a Kelko Consulting. Előadásán sorra veszi a cégvezetés rejtett hátráltató tényezőit, melyek figyelmen kívül hagyása egy-egy kezdeményezés bukását kódolja. Megoldókulcsokkal segíti a hozzá fordulókat, hogy azok a nehézségeket gócpontjuknál fogva orvosolják és építsenek egy jól működő céget.

Napjaink egyik legnagyobb problémájáról, megannyi vállalkozás romba döntőjéről, a kiégésről, illetve az elkerülésére irányuló praktikákról hallhatunk előadást Izsák Norberttől, a jelenleg business- és team coachként is munkálkodó szakembertől, ki 13 éven keresztül készítette hírneves riportjait Magyarország, valamint a világ politikai és gazdasági döntéshozóival. Munkássága során mindeddig hozzávetőlegesen 700 vezetéstudománnyal kapcsolatos írást és történelmi cikket publikált. A pályára való rátermettségét mi sem igazolja jobban, mint hogy a mai napig rendszeresen ad elő hazai és nemzetközi konferenciákon egyaránt.

Vitathatatlan tény, hogy a sikeres üzleti vezetéshez elengedhetetlen az emberek viselkedési mozgatórugóinak, igényeinek körültekintő ismerete. A lélek alagútjában eligazítást kaphatunk Pál Ferenctől, a köztiszteletnek örvendő római katolikus paptól, mentálhigiénés szakembertől. Feri atya igehirdető szolgálata mellett immár több, mint 15 éve tartja nagysikerű, teltházas pszichológiai előadásait. Személyében tisztelhetjük a Magyar Pszichodráma Egyesület által tartott önismereti csoportok vezetőjét, valamint a Teljes Életért Közhasznú Alapítvány oszlopos tagját. Megnyerő előadói stílusának, meglátásainak, illetve a szakmában való jártasságának köszönhetően rengeteg ismeretet sajátíthatunk el tőle a kapcsolatrendszerekről, energiánk befektetéséről, önmagunkról. Pályafutása során többek közt olyan vállalatok felkérését fogadta, mint a Deichmann, Microsoft és Samsung. A rendezvény apropóján szól majd az élet aranyszáláról, az önbecsülés fontosságáról, a szenvedély lélek- és életformáló hatalmáról, jelentőségéről.

Úgy véljük a teljes élethez, s ahhoz, hogy vállalkozásunkban is a maximálisan helyet tudjunk állni nagyon fontos szerepe van a családnak, s a minket körülvevő embreknek. Ezt vallja a 2013-ban alakult Férfiak Klubja, amelynek fő célkitűzése a férfiértékek szolgálatba állításával megerősíteni az erkölcsi alapokat, a családot, a Férfi-Nő szövetséget. Alapítója, Bedő Imre közgazdászként arra keresi a választ, hogyan lehet egy olyan társadalomban élni, ahol van kedvünk dolgozni, van energiánk arra, hogy megtartsuk az értékeinket, ahol nem vagyunk fáradtak ahhoz, hogy udvariasak legyünk és tiszteljük a nőket és az öregeket, ahol energiát tudunk fektetni a jövő generációba, vannak terveink, és van erőnk az összefogásra. A II. Felvidéki Junior Expón arról is beszél majd, mi hozta életre a Férfiak Klubját, miért fontos ma a férfiértékek megerősítése, hogyan találhatja meg a férfi az egyensúlyt a munka, a család és a gyereknevelés között.

Az előadások sorát az a marketing szakértő zárja, akinek a média is sokszor kéri ki tanácsát, ha kisvállalati marketingről van szó. Wolf Gábor cikkeit rendszeresen publikálja az Üzlet és Siker, a Hvg online, az origo.hu Vállalkozói negyede, valamint több tévéműsorban is készítettek vele interjút, többek közt a TV2 reggeli műsorában, az m1 Készpénz magazinjában, vagy az Echo TV Vállalkozz okosan c. műsorában. Június 8-án, Dunaszerdahelyen Legendás vállalkozókról mesél majd a Marketing Commando igazgatója, akinek „kedvencei” a kisvállalkozók, és aki számára természetes, hogy a vállalkozók bátor, sikert érdemlő emberek.

Az érdeklődők számára a rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

http://vallalkozzokosan.sk/expo/