Már a 29. anyák napi ünnepségét szervezte az MKP Szencen, a kultúrház nagytermében. A színvonalas műsort Németh Gabriella, az MKP Országos Elnöksége alelnöke vezette, aki az MKP helyi szervezete elnöksége nevében köszöntötte nem csak az édesanyákat, hanem a nagymamákat, dédnagymamákat is.

A színvonalas rendezvényen, amelyet sokan állva voltak kénytelenek végignézni, jelen volt Bárdos Gyula, az MKP OE tagja, a CSEMADOK országos elnöke. Duray Rezső, az MKP szenci és járási elnöke felhívta a jelenlévők figyelmét a Magyar7 hetilapra, és tájékoztatta a jelenlévőket a megrendelés módjáról. Az ünnepi beszédet Bošňák András káplán mondta, aki több szempontból is rámutatott az anyák mérhetetlenül fontos szerepére a család életében.

A csaknem kétórás műsorban az óvodások, alap- és középiskolások, tánckarok színvonalas műsora után a férfi énekkar ebben az évben is nótacsokor összeállítással köszöntötte az édesanyákat. Agárdy Gábor többi fényképfelvétele az ünnepségről megtekinthető a www.szenc.sk oldalon. /dr

Címkék: Szenc,