Államalapító királyunkra emlékezve számos rendezvényt tartanak a felvidéki településeken. A Magyar Közösség Pártja központi Szent István napi ünnepségére 2017. augusztus 19-én (szombaton) kerül sor Érsekújvárban. Augusztus 20-án dunaszerdahelyi tűzijáték megtekintésére is várjuk Önöket!

A Magyar Közösség Pártja, a Csemadok Érsekújvári Alapszervezete tisztelettel meghívja a Szent István napi ünnepségre, amelyre 2017. augusztus 19-én (szombat) kerül sor Érsekújvárban, a Csemadok székházában 19:00 órakor. Az ünnepségen fellép a köbölkúti Vadvirág Néptánccsoport, a dunaszerdahelyi Aranymetszés duó és az érsekújvári Csemadok Vegyes Éneklőcsoport. A hagyományos kenyérszentelés is itt kerül megrendezésre. Ünnepi beszédet mond Menyhárt József, az MKP elnöke.
Az ünnepség előtt 18:00 órakor kezdődik a szentmise a Ferences templomban.

*

Tisztelettel meghívjuk Önöket Szent István napján Dunaszerdahelyre is, a DAC bajnoki mérkőzése utáni tűzijáték megtekintésére, amelyre 2017. augusztus 20-án kerül sor a Városi Sport- és Szabadidőközpontban, a Vásártéren. A koncerttel egybekötött rendezvény előreláthatólag 20:45-kor kezdődik. Fellép Kovács Koppány, a Rómeó Vérzik frontembere. A megjelenteket Menyhárt József, az MKP elnöke köszönti. Legyen a vendégünk egy italra és egy hotdogra a tűzijáték váró rendezvény alatt.

(A plakátok kattintással nagyíthatók)