A Szenci Városi Hivatal hagyományos nemzetközi gulyásfőzést szervezett 2017. május 20-án, szombaton a  szenci tóparton. A kissé hűvös időben a 17 gulyásfőző csapat versenyében ebben az évben is részt vett az MKP helyi szervezetének lelkes képviselete. A kora reggeli előkészületekbe, munkákba egészen a sátorbontásig bekapcsolódott Bárdos Gyula, az MKP OE tagja, a Csemadok országos elnöke. Németh Gabriella, az MKP OE és a megye alelnöke volt a „főszakács”, aki ezt a feladatát is hiba nélkül látta el, mert nagyon finom, enyhén csípős, magyaros gulyást készített az MKP helyi szervezetének vezetőségi tagjaival. A szervezési munkákat szokásosan Duray Rezső, az MKP helyi és járási elnöke biztosította.

Tavaly sikerült az első helyet megnyerni, de az idén is jó érzés volt a dobogós hely megtartása és a második helyért járó oklevél és a díj átvétele.

Annak ellenére, hogy nincs választási kampány, az MKP szenci szervezete fontosnak tartja az állandó kapcsolatot a lakossággal, választókkal. Mivel a bevétel az eladott gulyás árából jótékonysági célt szolgál, ezért is szükséges volt bekapcsolódni a finom gulyás megfőzésével. Agárdy Gábor többi fényképfelvétele a rendezvényről megtekinthető a www.szenc.sk oldalon.  /dr

Címkék: Szenc,