A Magyar Közösség Pártja Szenci Járási Elnöksége és féli szervezete 2017. április 29-én, szombaton rendezte meg 17. járási bálját. A féli kultúrházban a jelenlévőket Vitálos Balázs, a helyi szervezet elnöke köszöntötte, aki elmondta, hogy a jó hangulathoz a zenét Vontszemű Tamás cigány zenekara Sárközi Pál prímás vezetésével szolgáltatja. A sztárvendégek Kosáry Judit nótaénekes, Kosár Józsa Janka és Kosár Szabolcs énekesek voltak.

Duray Rezső, az MKP járási elnöke a bált megnyitó beszédében felhívta a bálozók figyelmét, hogy a jelenlévő megyei képviselők, Pomichal István és Gujber László ismét vállalták a jelölést, és reméli, az őszi megyei választásokon az MKP ötödször is száz százalékos eredményt ér el a Szenci járásban. Köszöntötte a volt megyei képviselőket is, Agárdy Gábort Szencről és Falangáné Wurster Olíviát Pozsonypüspökiről, akikkel együtt volt pozsony megyei képviselő. Megköszönte a járási elnökségi tagoknak, polgármestereknek, támogatóknak az értékes tomboladíjat, amelyeknek a kisorsolására a himnusz eléneklése után kerül sor.

A gazdag borkínálat, a finom vacsora, és az éjfél utáni gombás-húsos káposzta is hozzájárult, hogy hajnalig állt a bál.  Agárdy Gábor többi fényképfelvétele a bálról megtekinthető a www.szenc.sk oldalon. /dr

 

Címkék: Szenc,