A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége első ízben rendezi meg az I. Felvidéki Junior Expót Dunaszerdahelyen – 2017. június 22-én a Városi Művelődési Központ épületében.

A Junior Expo fő célja a felvidéki magyar vállalkozások bemutatása, kapcsolatépítő és üzleti találkozók megvalósítása.

Emellett szakmai programokra is sor kerül az Expón, melynek idei fő témája: „Milliókat érő márkák, márkaépítés mesterfokon. Egy kezdő, de akár a kis- és középvállalkozások életében az egyik legfontosabb lépés, hogy miként tudja önmagát pozicionálni a piacon meglévő számtalan vállalat, konkurens közt. Ehhez nyújt segítséget a márkaépítés, mellyel a kisvállalkozások önálló arculatot adhatnak tevékenységüknek. Az I. Felvidéki Junior Expóra ellátogató érdeklődők a szakmai előadások révén a márkaépítés módját sajátíthatják el. Már nem csak a nagy multinacionális vállalatoknak éri meg márkát építeni, hanem napjainkban a cégépítés elengedhetetlen része az ún. „brand” kialakítása.

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége az Expó keretében teret ad olyan magyar vállalkozások részére, akik hiszik, hogy a vállalkozásuk nem egy tucat a sok közül. Van víziójuk, küldetésük, és azért jöttek létre, hogy a környezetüket, szülőföldjüket, illetve más vállalkozások működését, hatékonyságát szolgálják. A terméküket vagy szolgáltatásukat kiállítani szándékozó vállalatok közt versenyt is hirdet a Szövetség, melynek célja kiemelni és értékes jutalmakkal díjazni a kimagasló minőséget nyújtó vállalkozásokat. Az önálló standokon megjelenő kis – és középvállalkozások lehetőséget kapnak az új ügyfélkapcsolatok kialakítására, illetve a szakmai találkozókon keresztül bővíthetik tudásukat.

Az érdeklődők részére az I. Felvidéki Junior Expón való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A kiállítani szándékozó vállalatok részére bővebb információ és regisztráció a  http://vallalkozzokosan.sk/expo/ hivatkozáson.