A Komáromi járás újabb öt településén tartottak taggyűlést az MKP helyi szervezeteiben. Megvitatták az időszerű politikai történésekről, valamint eszmecserét folytattak az idei évi megyei választások előkészületeiről.

Madar (március 15.)

A taggyűlést Mácsodi Anna elnök nyitotta meg. Beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Borsányi Júlia pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról úgyszintén Mácsodi Anna önkormányzati képviselő tartott tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett megyei képviselőjelöltekre. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget. A taggyűlésen részt vett Becse Norbert járási elnök, megyei képviselő is.

Komárom (március 24.)

Március 24-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Komáromi Helyi Szervezete a párt járási irodájában. A taggyűlést Fekete Ferenc elnök, járási alelnök nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot. Az elnök beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Ertl Péter pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról Fekete Tamás hivatalvezető, valamint Knirs Imre alpolgármester tartott tájékoztatót. A párt tevékenységével kapcsolatos kérésekről Kocur László pártigazgató tartott tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett megyei képviselőjelöltekre és a megyei elnökjelöltre. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget.

Búcs (március 25.)

A búcsi faluházban a taggyűlést Bajkai Csaba elnök nyitotta meg. Ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Nagy Katalin pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról Molnár Gábor önkormányzati képviselő, a helyi szervezet alelnöke tartott tájékoztatót. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget. A taggyűlésen ott volt Bukovszky János járási elnökségi tag is.

Vágfüzes (március 27.)

A helyi nyugdíjasklubban. A taggyűlést Šudák Ildikó elnök nyitotta meg. Elnök beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Czafrangó Boglárka pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról Ruhás Teréz és Bucsai Attila önkormányzati képviselők tartottak tájékoztatót. A taggyűlés javaslatot tett a megyei képviselőjelöltekre. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget. A taggyűlésen részt vett Samu István országos és járási elnökségi tag is.

Hetény (március 27.)

A helyi községi hivatal tanácstermében a taggyűlést Szalai Miklós elnök nyitotta meg. Az elnök beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, majd felvázolta a helyi szervezet 2017-es évi munkatervét. A pénztári beszámolót Pém Richárd pénztáros terjesztette elő. A helyi önkormányzat munkájáról az önkormányzati képviselők tartottak tájékoztatót. A taggyűlés a határozat elfogadása után az elnöki zárszót követően kötetlen beszélgetéssel ért véget.

 

Címkék: Hetény,