Ez év február 7-én a Komáromi járás egyes községeit kereste fel Menyhárt József, az MKP elnöke. Az elnöki körúton részt vett Kocur László pártigazgató, Becse Norbert, az MKP komáromi járási elnöke és Hutter Mária járási titkár is.

Az első állomás Izsa község volt, ahol Domin István polgármester, Broczká Csilla önkormányzati képviselő, az MKP helyi szervezetének alelnöke és Leboda Andrea, az MKP helyi szervezetének alelnöke fogadta a csapatot. A község polgármestere tájékoztatott a tervezett beruházásokról, és bemutatta a helyi múzeum tárlatát.

Pathon Szabó Olga polgármester asszony, megyei képviselő fogadta az elnököt, akivel a helyi ügyek mellett a megyei egészségügy helyzetéről is szót ejtettek.

Virt községben Kovács János polgármesterrel, az MKP helyi szervezetének elnökével a helyi önkormányzat munkájáról beszélgettek.

Karván Duka Gábor polgármester és Varga Péter alpolgármester, az MKP országos alelnöke fogadta Menyhárt Józsefet.

Bátorkeszin Labancz Roland polgármester és Bathó Annamária hivatalvezető valamint, Dolník Tibor önkormányzati képviselő tájékoztatta az elnököt a község életéről, szót ejtettek többek közt a helyi óvoda körül kialakult helyzetről is.

Madar község polgármestere, Édes István egyebek mellett a községi fejlesztésekről és a közmunkaprogram sikeres megvalósításáról is beszélt.

A következő állomás Marcelháza volt, ahol Varga Ervin polgármesterrel és Pálinkás Péterrel, az MKP helyi szervezetének elnökével az önkormányzat munkájáról, feladatairól beszélgettek.

Martoson Keszeg István polgármester, Szénási Szilárd alpolgármester, Erdélyi Zoltán önkormányzati képviselő, az MKP helyi szervezetének elnöke és Hulkó Gábor fogadta az MKP elnökét és kíséretét. Egyebek mellett természetesen szó esett az idei Martosi Szabadegyetemről is.

A nap utolsó helyszíne Ógyalla volt, ahol Basternák Ildikó polgármester asszony és az MKP városi önkormányzati képviselői voltak a vendéglátók. A szűk körű egyeztetés után Menyhárt József lakossági fórum keretében a helyiekkel is elbeszélgetett.

További felvételek facebook-oldalunkon - itt