2016. május 20-án tartotta tisztújító járási konferenciáját az MKP Galántai Járási Elnöksége.

Forró Krisztián járási elnök üdvözölte a konferencia küldötteit és vendégeit. Kiértékelte a parlamenti választások eredményeit, beszámolt az elmúlt időszak eseményeiről.
Vendégként köszöntöttük Szigeti Lászlót, az MKP Országos Tanácsának elnökét, aki a járási elnök beszámolója után a párt országos tevékenységéről tájékoztatta a jelenlévőket. Őt követte Biró László megyei képviselő beszámolója a Nagyszombat Megyei Önkormányzatban végzett munkáról.

Klabuzai Andrea járási alelnök vezette a tisztújítási folyamatot. A munkaelnökség és a bizottsági tagok megválasztását követően titkos szavazással került megválasztásra a járási elnök személye, a járási elnökségi tagok, országos tanács tagjai és az országos kongresszus küldöttei. Javaslatok születtek a párt országos elnökének és országos tanács elnökének személyére, az országos elnökségi tagokra, valamint szakmai és munkabizottsági tagokra.

A konferencia újra bizalmat szavazott Forró Krisztián járási elnöknek, az elnökség megújult, több új, fiatal arccal bővült.

ga1 ga2 ga3 ga4

Címkék: Galánta,