Az MKP palásti alapszervezete többgenerációs családi délutánt tartott a helyi Palásthy Pál Egyházi Alapiskola és Óvoda udvarán 2015. Július 25-én.
A kötetlen program lehetőséget biztosított a generációk közti véleménycserére, teendők és aggodalmak megfogalmazására, sikerélmények és tapasztalatok megosztására. A legkisebbeknek több sportolási lehetőség volt biztosítva, a felnőttek hangulatát a zene, a sültkolbász és a hűsítő sör biztosította.

A párt szimpatizánsain kívül találkozhattunk az ügyünk iránt nyitott szlovák nemzetiségű résztvevőkkel is és az esti órákban megérkezett a várva várt eső, amiért oly sokat imádkoztak a helyiek.

A hűsítő eső elől az alapiskola épülete biztosította a köszönetnyilvánítás helyszínét, mely után Himnusz éneklésével búcsúztak egymástól az alapszervezet tagjai és a szervezők.
A családi délután megfogalmazta az emberek igényét az ilyen és hasonló kötetlen összejövetelek rendszerességére, ahol a politikai programfutamok nélkül, egyszerűen csak jó magyarnak lenni és barátkozni.
RG

 

Családi délután Paláston Családi délután Paláston Családi délután Paláston Családi délután Paláston Családi délután Paláston

Címkék: Palást,