2015. február 24-én az MKP Délvárosi Helyi Szervezete tartotta értékelő évzáró taggyűlését. A helyi szervezet elnöke Dr. Fraenkel Emil üdvözölte a tagokat, ismertette a programpontokat, melyek elfogadása után megtartotta elnöki beszámolóját. Értékelte a választásokban gazdag 2014-es évet. Részletesen foglalkozott az önkormányzati választások kampányával, a választások eredményével. Érintettként elmondta, hogy részéről mindent megtett a választások sikeréért, de a körülmények, az önkormányzati képviselők számának radikális csökkentése, a baloldal elsöprő sikere, az ő számára csupán a vonal alatti első helyet eredményezte. Kötelességének érezte felajánlani elnöki mandátumát. A tagság ezt nem fogadta el, és újra megerősítette elnöki tisztségében.

Február 25-én a KVP lakótelep és Tóváros tartotta évzáró taggyűlését. Betartva az előírt kötelező programpontokat, munkabizottságok alakultak. Ezt követően küldötteket választottak a járási konferenciára, és tudomásul vették a járási elnök évértékelő beszámolóját, melyben már kitért a 2016-os parlamenti választások fontosságára is. Felkérte a tagokat, hogy környezetükben már most kezdjék kifejteni jótékony hatásukat az MKP választói bázisának növelése céljából. A gyűlés végén új tagokat vettek fel, és határozatokat fogadtak el.

Az évzáró taggyűlések Kassán az óvárosi helyi szervezet március 3-i és az északvárosi helyi szervezet március 4-i évzáró taggyűlésével folytatódnak.

1502_kassa2d 1502_kassa2c 1502_kassa2b 1502_kassa2a

Címkék: Kassa,