Búcs

A Magyar Közösség Pártja Búcsi Helyi Szervezete január 30-án tartotta évzáróval egybekötött tisztújító taggyűlését, melyet Szigeti János elnök nyitott meg. Beszámolójában az elmúlt év történéseit, választási eredményeit és a helyi szervezet idei évi munkatervét ismertette. Molnár Gábor helyi képviselő tartotta az önkormányzati beszámolót, majd a gazdasági beszámolót Nagy Katalin pénztáros terjesztette elő. Az évzáró taggyűlés tisztújítással egybekötött taggyűlés volt, ahol megválasztásra került a helyi szervezet elnöksége a következő összetételben: elnök – Szigeti János, alelnök – Molnár Gábor, gazdasági felelős – Nagy Katalin. A vitában szó volt az elmúlt évi választásokról: köztársasági elnöki, európai parlamenti és helyhatósági, valamint a jelenlegi politikai helyzetről. A legaprólékosabb vita a helyhatósági választások kapcsán alakult ki. A taggyűlés a határozat elfogadása után Szigeti János elnök zárszavával ért véget.

 

Bogyarét

Január 30-án megtartotta évzáró taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Bogyaréti Helyi Szervezete, melyet Aradi Mónika elnök, a község polgármester asszonya nyitott meg. Az elnöki beszámoló a tagságot részletesen tájékoztatta az elmúlt év történéseiről, a településen elért választási eredményekről és ismertette az ez évi munkatervet. Az elnök polgármesterként megtartotta az önkormányzati beszámolót is. A gazdasági beszámolót Csinger Angéla pénztáros terjesztette elő. A vitában az aktuális politikai helyzetről és az elmúlt év eseményeinek és elért választási eredményeinek megvitatásáról volt szó. A taggyűlés a határozat elfogadását követően Aradi Mónika elnök zárszava után kötetlen beszélgetéssel ért véget.

150130_bucs2 150130_bucs1

Csallóközaranyos

A Magyar Közösség Pártja Csallóközaranyosi Helyi Szervezete január 30-án tartotta évzáró taggyűlését, melyet Varjú Péter elnök nyitott meg. Beszámolójában az elmúlt év történéseit, választási eredményeit és a helyi szervezet idei évi munkatervét ismertette. Varjú Éva polgármester asszony (MKP-Most-Híd) tartotta az önkormányzati beszámolót. A gazdasági beszámolót Molnár Tamás alelnök terjesztette elő a pénztáros betegsége miatti hiányzása okán. A vitában a jelenlegi politikai helyzet megvitatásával foglalkozott. A taggyűlés a határozat elfogadása után Varjú Péter elnök zárszavával ért véget.

150130_aranyos

Címkék: Csallóközaranyos,