A Magyar Közösség Pártja Marcelházi Helyi Szervezete január 21-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Pálinkás Péter elnök nyitott meg. A megnyitó után került sor a beszámolókra: elnöki, gazdasági, önkormányzati. A helyi szervezet elnöke beszámolójában az elmúlt év történéseit, választási eredményeit és a helyi szervezet idei évi munkatervét ismertette. A gazdasági beszámolót Keszeg Béla pénztáros, az önkormányzati beszámolót Varga Ervin (MKP-Most-Híd) polgármester tartotta. Az évzáró taggyűlés vendége volt Gyarmati Tihamér járási alelnök, megyei képviselő, aki beszámolt a Komáromi Járási Elnökség és a Nyitrai Kerületi Önkormányzat tevékenységéről. A vitában szóltak az elmúlt évi választásokról: köztársasági elnöki, európai parlamenti és helyhatósági választásról, valamint a jelenlegi politikai helyzetről. A taggyűlés a határozat elfogadása után Pálinkás Péter elnök zárszavával ért véget.

1501kn3marcel1 1501kn3marcel2

A Magyar Közösség Pártja Ekeli Helyi Szervezete január 21-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Török Anikó elnök, járási elnökségi tag nyitott meg. A megnyitó után került sor a beszámolókra: elnöki, gazdasági, önkormányzati. A helyi szervezet elnöke beszámolójában értékelte az elmúlt év történéseit, az elért választási eredményeket, és felvázolta a helyi szervezet idei évi munkatervét. Vass Laura és Török Anikó önkormányzati képviselők az önkormányzati beszámolóban tájékoztatott a helyi önkormányzat tevékenységéről. A gazdasági beszámolót Vass Laura pénztáros terjesztette elő. Az évzáró taggyűlés vendége volt Petheő Attila járási elnök, megyei képviselő, aki beszámolt a Komáromi Járási Elnökség és a Nyitrai Kerületi Önkormányzat tevékenységéről. A vitában szó esett a település történéseiről, valamint az aktuális politikai helyzetről. A határozat elfogadása után a taggyűlés Török Anikó elnök zárszavával ért véget.

Évzáró taggyűlés Martoson - Január 21-én megtartotta évzáró taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Martosi Helyi Szervezete, melyet Erdélyi Zoltán elnök nyitott meg. A megnyitó után került sor a beszámolókra: elnöki, gazdasági, önkormányzati beszámoló. Az elnöki beszámolóban a tagság tájékoztatást kapott az elmúlt év történéseiről, a településen elért választási eredményekről, majd megismerte az ez évi munkatervet. Az ülés vendége volt Keszeg István polgármester (MKP), aki az önkormányzati beszámolót tartotta. A gazdasági beszámolót Redeczky Gyula pénztáros terjesztette elő. Az évzáró taggyűlés vendége volt Petheő Attila járási elnök, megyei képviselő, aki beszámolt a Komáromi Járási Elnökség és a Nyitrai Kerületi Önkormányzat tevékenységéről. A vitában az aktuális politikai helyzetről és az elmúlt év eseményeinek megvitatásáról volt szó. A taggyűlés a határozat elfogadása után Erdélyi Zoltán elnök zárszava után kötetlen beszélgetéssel ért véget.

1501kn3mrtos1 1501kn3mrtos2

A Magyar Közösség Pártja Pati Helyi Szervezete január 22-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Szabó Olga elnök, járási elnökségi tag, a település polgármestere, megyei képviselő nyitott meg. A megnyitó után került sor az elnöki, gazdasági és önkormányzati beszámolókra. A helyi szervezet elnöke beszámolójában értékelte az elmúlt év történéseit, az elért választási eredményeket és felvázolta a helyi szervezet idei munkatervét. Szabó Olga polgármester az önkormányzati beszámolóban tájékoztatott a helyi önkormányzat tevékenységéről is. A gazdasági beszámolót Zámbó Zsuzsanna pénztáros terjesztette elő. Az évzáró taggyűlés vendége volt Petheő Attila járási elnök, megyei képviselő, aki beszámolt a Komáromi Járási Elnökség és a Nyitrai Kerületi Önkormányzat tevékenységéről. A vitában szó volt a település történéseiről, az aktuális politikai helyzetről, valamint a tavalyi évi választásokról, azon belül is legfőképp a helyhatósági választásokról.

Évet értékelt az MKP Ímelyi Helyi Szervezete - A Magyar Közösség Pártja Ímelyi Helyi Szervezete január 25-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Pasztorek Erika elnök nyitott meg. Az ülés az elnöki, gazdasági és önkormányzati beszámolókkal folytatódott. Az elnök beszámolójában kiértékelte az elmúlt év történéseit, az elért választási eredményeket és felvázolta a helyi szervezet idei munkatervét, majd helyi képviselőként a helyi önkormányzat tevékenységéről nyújtott tájékoztatást. A gazdasági beszámolót Árendás Anita pénztáros terjesztette elő. Az évzáró taggyűlés vendége volt Becse Norbert járási elnökségi tag, megyei képviselő, aki beszámolt a Komáromi Járási Elnökség és a Nyitrai Kerületi Önkormányzat tevékenységéről. A vitában szó volt a település történéseiről, az aktuális politikai helyzetről, valamint a tavalyi évi választásokról, azon belül is legfőképp a helyhatósági választásokról.

Évzáró taggyűlés Izsán - A Magyar Közösség Pártja Izsai Helyi Szervezete január 27-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Domin István elnök, a település polgármestere nyitott meg. A megnyitó után a helyi szervezet elnöke beszámolójában értékelte az elmúlt év történéseit, az elért választási eredményeket és felvázolta a helyi szervezet idei munkatervét. A község polgármesterként tájékoztatást adott az önkormányzat munkájáról is. A gazdasági beszámolót Varga Márta pénztáros terjesztette elő. A vitában szó volt a település történéseiről, valamint az aktuális politikai helyzetről. A határozat elfogadása után a taggyűlés kötetlen beszélgetéssel ért véget.

Évzáró taggyűlést tartott az MKP Dunamocsi Helyi Szervezete- A Magyar Közösség Pártja Dunamocsi Helyi Szervezete január 27-én tartotta évzáró taggyűlését, melyet Vörös Szabolcs elnök nyitott meg. A helyi szervezet elnöke beszámolójában ismertette az elmúlt év történéseit, az elért választási eredményeket és a helyi szervezet éves munkatervét. A gazdasági beszámolót Szalai Margit pénztáros, az önkormányzati beszámolót Orosz Jenő alpolgármester tartotta. A vitában szó volt az elmúlt évi választásokról: köztársasági elnöki, európai parlamenti és helyhatósági, valamint az aktuális politikai helyzetről. A vitában a legtöbben a helyhatósági választásokkal kapcsolatosan szólaltak fel. A taggyűlés a határozat elfogadása után Vörös Szabolcs elnök zárszavával ért véget.

Címkék: Pat,