Berényi József, az MKP elnöke ma, 2014. október 24-én Tornalján Szögedi Anna polgármester asszonnyal, Rimaszombatban pedig Jozef Šimko polgármesterrel és Rigó László alpolgármesterrel áttekintették a két város fejlődésének legfontosabb eredményeit a most befejeződő választási időszakban. Egyben az elkövetkező négy év feladatairól beszélgettek.

Tornalja esetében Szögedi Anna elmondta, az elmúlt időszak legnagyobb sikerének a városban megvalósult munkahelyteremtést tartja. Ugyanakkor meg kell említeni azt is, hogy vezetése alatt jelentősen javult a város pénzügyi helyzete is.

Rimaszombatban Jozef Šimko és Rigó László a városi utak felújítását tartják a leglátványosabb eredménynek, de sor került fontos beruházásokra a turizmus területén is. Jelentős előrelépést jelent a város tisztaságának javítása.
Mindkét város vezetői komoly feladatokat tűztek ki maguk elé az elkövetkező négy évre, ezeknek része a további munkahelyteremtés és olyan beruházások megvalósítása, amelyek még inkább élhetővé és vonzóbbá teszik Tornalját és Rimaszombatot, ezáltal pedig az egész gömöri régiót.
Berényi József, az MKP elnöke nagyra értékelte az elért eredményeket és megállapította: „Bízom benne, hogy a választók is méltányolni fogják mind Szögedi Anna, mind Jozef Šimko és Rigó László munkáját, és ennek folytatása mellet döntenek a november 15-ei választásokon. Azért is tudom jó szívvel ajánlani őket, mert nemcsak a városfejlesztés területén, hanem a kétnyelvűség alkalmazásában is aktívan részt vállaltak.

Az MKP sajtóosztálya

Pozsony, 2014. október 24.

Címkék: Gömör,