Csallóköz és Mátyusföld

2021. november. 19.

Az infrastruktúra fejlesztésének fontosságára, az R7-es gyorsforgalmi út déli régiókon történő folytatására szólította fel a kormányt a Szövetség és az érintett régió több polgármestere.

2020. október. 17.

A Dunaszerdahelyi járás öt településének polgármestere kérvényezi a szlovák belügyminisztériumnál az egy hónappal ezelőtti, Nyitrai Kerületi Bíróságon született jogerős döntés érvényesítését, melynek értelmében jogsérelemnek minősül, amennyiben az

2020. augusztus. 20.

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá ma, augusztus 20-án, Komáromban Forró Krisztián az MKP, a Sólymos László a Híd vezetője, illetve az Összefogást vezető Mózes Szabolcs.

2020. április. 2.

A Pro Civis Polgári Társulás a napokban postázza azokat a kétnyelvű matricákat, melyek a maszk használatának kötelességre hívják fel a figyelmet. 

2020. március. 31.

Szinte folyamatosan csörgött hétfőn a telefonom. Kollégák hívtak, kérdezték, te mit teszel? Milyen megoldást választasz? Hogy lesz tovább, milyen forrásokra számítsunk?

2019. november. 8.

2006-2008 között a tervezőasztalon voltak a tiszacsernyői, kisdobrai vasúti átrakódó állomások, Kelet- és Dél-Szlovákián át – a majdani R2-es déli gyorsforgalmi út mentén –Pozsonyig, sőt Bécsig haladó széles nyomtávú vasút tervei

2019. október. 19.

Kilencedik alkalommal szervezte meg a Pro Civis polgári társulás az Önkormányzati Szabadegyetemet Nagymegyeren.

2018. január. 9.

Csallóköznádasdon megmutatkozott, milyen is az, ha az emberek odafigyelnek környezetünkre, illetve annak védelmére.

2017. november. 15.

Stubendek László, Komárom város polgármestere kedden  felmentette hivatalából Knirs Imre alpolgármestert.