Karva

2017. március. 26.

Március 21-én megtartotta jelöltállító taggyűlését a Magyar Közösség Pártja Karvai Helyi Szervezete. A taggyűlést Varga Péter elnök – országos alelnök, járási elnökségi tag nyitotta meg és köszöntötte a megjelent tagságot.

2016. február. 20.

A Magyar Közösség Pártja február 18-án kampányrendezvényt tartott Karván a helyi kultúrház nagytermében, ahol a résztvevőket Varga Péter, az MKP helyi szervezetének elnöke, a község alpolgármestere köszöntötte.

2016. február. 15.

Bemutatkoznak az MKP képviselőjelöltjei

Fellépnek: Ghymesi Igricek és Nagy Boglárka

2015. július. 5.

Július 3-4. között került megrendezésre Karván a Hídverő Napok a Dunán Hidat Verő Községek Társulása szervezésében. A rendezvény szentmisével kezdődött a karvai katolikus templomban, melyet Elek László esperes-plébános celebrált.

2015. június. 14.

Június 13-án került megrendezésre Karván a Dunakorzó ”Borban az Igazság” megnevezés alatt. A rendezvényen fellépett Marosi Zoltán Budapestről, az Iglice Kamara Néptáncegyüttes, a Surányi Tramburások és a Little Symphony.

2015. június. 14.

Június 13-án Karván került megrendezésre a helyi futballpályán a Via Nova ICS Felvidéki Labdarúgó Bajnokság karvai fordulója.