Pálffy Dezső

, OT tag, a Lévai járás alelnöke

Pálffy Dezső, iskolaigazgató. 46 éves vagyok, nős, három gyermekem van, Ipolyságon élek. Meggyőződésem, hogy akkor válik életképes modellé a megyerendszer, ha minden régió képviselteti magát.

Igazságosnak tartom, hogy a megyei képviselők minden egyes járásból külön- külön vannak megválasztva. Viszont egy járás területe is elég nagy - a Lévai  járásé  különösképpen. Minden képviselő az általános - egész megyét érintő dolgok mellett a saját szűkebb régióját viseli leginkább a szívén. Ez valahol a kötelessége is. Szükség lenne, ha minden régió a járás területéről képviselve lenne néhány képviselővel. Ezért  kell, hogy  ne csak Tolmács, Léva, Zselíz környékéről lennének képviselőink, hanem az ipolyság régióból is.

 Ipolyság környékének -  mint lemaradt területnek kimondottan nagy szüksége van további beruházásokra, jobb minőségű utakra, új munkahelyekre. Ez a feltétele annak, hogy az emberek megfelelő bérért itthon dolgozzanak, a fiatalok itthon maradjanak, családot alapítsanak. Ha ez sikerülne, akkor iskoláinkban is lenne elég gyerek.

Profile picture for user palffy-dezso
Születési időpont
1971
Foglalkozása
pedagógus