1502-kassa1Kassán 2015. február 17-én elkezdődött a 2014-es év értékelése. Az MKP Kassai Nyugati Városrészének Helyi Szervezete és Téhány Lakótelep Helyi Szervezete évzáró taggyűlést tartott a Csemadok–székházban. Visszaemlékeztek az elmúlt esztendőben végzett tevékenységre, történésekre. A 2014-es év a választások éve volt. Köztársasági elnököt választott az ország. Az MKP jelöltje, Bárdos Gyula eredményére mindannyian büszkék lehetünk. Fellépése, megnyilvánulásai kivívták a többség elismerését. Azonban az emberek érdektelensége, fásultsága, a gyenge részvételi arány rányomta bélyegét a választások eredményére. Májusban az EU-választáson Csáky Pál EU parlamenti képviselő lett. Az őszi önkormányzati választásokon sajnos Kassán tarolt a SMER. A széleskörű jobboldali koalíció sem volt elég a választások megnyeréséhez. Mivel az önkormányzati képviselők számát a felére csökkentették, ezért az MKP eddigi legrosszabb eredményét elérve, 4 képviselőt juttatott a helyi önkormányzatokba.

A helyi szervezetek az évzáró gyűlésen betartották az előírt programpontokat. Munkabizottságokat alakítottak, küldötteket választottak a járási konferenciára, tudomásul vették a helyi szervezetek elnökeinek és a járási elnök beszámolóit, új tagokat vettek fel és határozatokat fogadtak el.

Az évzáró taggyűlések Kassán a délvárosi helyi szervezet február 24-i, a KVP lakótelep és a tóvárosi helyi szervezet február 25-i évzáró taggyűlésével folytatódnak.

1502-kassa2 1502-kassa1