Október 11. Bogyarét, Nemesócsa

A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a komáromi járásban október 11-én kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Bogyarét, Nemesócsa.
Bogyarét: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Aradi Mónika elnök, polgármester asszony köszöntötte. A kultúrműsorban fellépett Slančík Péter gitáros-énekes.
Nemesócsa: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Kovács Ildikó elnök köszöntötte. A rendezvényen jelen volt Magyarics Gusztáv polgármester (független) is. A kultúrműsor fellépője a Gútai Rockszínpad volt. 

Október 12. Bajcs, Ímely 
A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a komáromi járásban október 12-én kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Bajcs, Ímely.
Bajcs: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Mihalík Erzsébet elnök köszöntötte.
Ímely: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Pasztorek Erika elnök köszöntötte.

A lakossági fórumokon a képviselőjelöltek felvázolták a megyei önkormányzat tevékenységét, bemutatták választási programjukat, majd választ adtak a feltett kérdésekre.