Folytatódik a megyei képviselőjelöltek október 4-én elkezdődött kampánykörútja a Komáromi járásban, melynek során lakossági fórumokat tartottak.Október 6. Naszvad 
A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Knirs Imre, Varga Péter, Viola Miklós – a komáromi járásban október 6-án kampánykörútjuk során Naszvadra látogattak.
A megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Becse Norbert elnök, járási elnök köszöntötte. A rendezvényen jelen volt Haris József polgármester (független) is. A kultúrműsor fellépői a Gútai Rockszínpad, az alapiskola diákjai és Becse Szabó Ilona voltak.
Az est folyamán megemlékeztek az aradi vértanúkról. 

Október 9. Madar, Perbete 
A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a komáromi járásban október 9-én kampánykörútjuk során Madarra és Perbetére látogattak.
Madar: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Mácsodi Anna elnök, önkormányzati képviselő köszöntötte. A kultúrműsorban fellépett: Virág Cynthia.
Perbete: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Zsitva Norbert elnök, alpolgármester köszöntötte. A kultúrműsor fellépői voltak: Gyurász Ildikó, Pinke Vivien, Árvalányhaj Népdalkör.

Október 10. Tany, Gellér, Bogya 
A Magyar Közösség Pártja megyei képviselőjelötjei – Becse Norbert, Földes Csaba, Gyarmati Tihamér, Horváth Árpád, Knirs Imre, Orosz Örs, Varga Péter, Viola Miklós – a komáromi járásban október 10-én kampánykörútjuk során a következő településekre látogattak: Tany, Gellér, Bogya.
Tany: a megyei képviselőjelölteket a település polgármestere Bugár Imre (független) üdvözölte.
Gellér: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Rácz László elnök, polgármester köszöntötte.
Bogya: a megyei képviselőjelölteket az MKP helyi szervezete nevében Antal Zsuzsa elnök köszöntötte. A rendezvényen jelen volt Fitos Zsuzsa polgármester (független) is.

A lakossági fórumokon a képviselőjelöltek felvázolták a megyei önkormányzat tevékenységét, bemutatták választási programjukat, majd választ adtak a feltett kérdésekre.